If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахах, колега, това при нормално извънградско каране Ако не си имал точно тая модификация, не се изказвай. Мойта каручка я карам Търново-Свищов и обратно (200 км с две градски) и ми дава разход около 7-8, а на места се движа със 160. Ако искаш сметни разхода-зареждам 40 лв, минавам 200 километра и не съм изгорил тоя бензин за 40 лв, който съм налял. Това са данни с цените на бензина от преди няколко седмици, когато беше 2.65 А моята кола смятам е далеч от идеалното състояние, т.е. гори повече от нормалното.
Колега, 1.8 8v дава разход 8.2 извънградско, а 2.0 е по-икономична заради по-доброто съотношение мощност-тегло...
Под 7 няма да падне, но по спомени и по каталог трябва да е около 7.5/100 разхода при добър мотор.
И по темата - колата на Митака е подарък за тия 2 бона ... Няма толкова запазена 2.0 8v за тия пари !!!
Ако аз си търсех кола сега - това щеше да е избора ми със сигурност !!!
Да де, под 7 трудно, аз не казах, че ще гори под 7, просто, че е способна Ест градско е малко по-висок разходът, но пак ти излиза по-евтино от такситата и по-удобно от автобусите, но това няма защо да се коментира. Присъединявам се към мнението, че за цена около 2000 лв е подарък тая кола!
По принцип с бензина не се обичаме много, а и си намирам нафта на 2лв/л. и ако си купя бензинова кола, то задължително трябва да й сложа газ (тук сигурно вече ще ми теглите една дълга и ще ме изхвърлите от форума, но както казах по-горе все още съм студент, не работя и ще ми е неудобно да искам от родителите си пари за 10-12литра бензин). Но пък с платената гражданска до края на следващата година и този данък от 38лв. ми привлече вниманието доста силно. Ще трябва да си помисля малко а и следващите дни няма да съм в града и няма да имам достъп до интернет и за това ще пиша след нова година какво съм решил.
Само не разбрах дизеловата продаваш ли я все пак, какви екстри има и какви пари ще и искаш (може и на лично съобщение).
Колега, 1.8 8v дава разход 8.2 извънградско, а 2.0 е по-икономична заради по-доброто съотношение мощност-тегло...
Под 7 няма да падне, но по спомени и по каталог трябва да е около 7.5/100 разхода при добър мотор.
Да-да, очаквах реакции от тоя тип. Само че в поста си колегата никъде не уточни,че става въпрос за извънградско и други подобни , а аз в такива случаи разбирам среден разход. И точно среден разход под 7 на 100 не вярвам че 2,0 8в ще го направи - нещо повече ,убеден съм от личен опит.
Абсолютно си прав, колега, приемам корекцията, средният разход е значително по-висок, което прави колата по-подходяща за извънградско каране. И все пак си струва 2-та бона
Само не разбрах дизеловата продаваш ли я все пак, какви екстри има и какви пари ще и искаш (може и на лично съобщение).
Дизеловата просто сърце не ми дава да си помисля дори за продажба,само попитах.
Бензиновата забравих да кажа че е със алуминиеви задни апарати от 146,нови жила,дискове,накладки,спирачни маркучи.Предните са в същото състояние - нови.Единственото което има да се смени са два носача,които са купени но ми е студено да се дупя пред нас.Носачите са Текнорот.По мотора няма да изброявам всички реленца,маркучи,датчици,реостати свещи и т.н. и т.н.....всички сменени с нови,оригинални.
Ако има интерес ще ви я нащракам още утре.Със същите джанти е,но са боядисани в цвета на колата и е със голямото крило по багажника,което очаква да се боядиса също в цвета на колата.
аз съм правил 6.8 извънградско с 155цата от подписа!
Въпреки,че карам същата(или може би точно затова), позволявам си да имам резерви към тоя резултат... Но и в случая 16-вентилови не се коментират, а те определено се хранят повечко.Ама нека не изпадаме във вечния спор
Точно тази стои повече от година и нещо за продан и още никой не я е отнесъл, а изглежда доста добре. Най добре оглед в сервиз и то при хора които разбират от Алфи.
Те всички 155 ци си стоят повече от година и никои не е купил нито една,просто този модел не се продава лесно.Аз зимата като търсих 155 ца да купя тази ми хареса много,не я взех поради други причини,а именно че е 1.8 а аз търсих 2.0 и понеже няма счек панел ,и ел стъкла отзад иначе колата е много свежа и не е карана много в БГ.
Comment